رسته‌ها
با توجه به وضعیت مالکیت حقوقی این اثر، امکان دانلود آن وجود ندارد. اگر در این باره اطلاعاتی دارید یا در مورد این اثر محق هستید، با ما تماس بگیرید.

رابینسون کروزوئه

رابینسون کروزوئه
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 79 رای
نویسنده:
مترجم:
خسرو شایسته
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 79 رای
بازنویسی : جاناتان ترنت
تصویرگر : جان لیور


دانییل دفوئه(۱۶۶۰ - ۱۷۳۱) نویسنده انگلیسی است که به خاطر معروف‌ترین اثرش، رمان رابینسون کروزوئه به او لقب «پدر رمان انگلیسی» را داده‌اند. وی به غیر از فعالیت در زمینه نویسندگی، یک تاجر، مامور اطلاعاتی و ژورنالیست نیز بود.
دفو در حدود سال ۱۶۶۰ میلادی در لندن از خانواده‌ای که از معاندان و مخالفان کلیسای رسمی انگلستان بودند به دنیا آمد. او در سن ۱۴ سالگی در آکادمی منسوب به مخالفان، زبانهای فرانسوی، اسپانیایی و همچنین تاریخ را آموخت و در درس جغرافیا تسلط یافت. دفو سپس به پیشه تجارت خارجی روی آورد و به فرانسه و اسپانیا سفر کرد.
در کنار کار تجارت، او با زبان طنز به نوشتن رساله‌های منتقدانه پرداخت و در آن خواستار اصلاحات مذهبی، اقتصادی و رفاه اجتماعی شد و در هجونامه‌ای از آزار و اذیت مخالفان سیاسی و مذهبی انتقاد نمود و به خاطر آن برای مدتی به زندان افتاد. دفو پس از آزادی، برای یک رجل سیاسی به نام روبرت هارلی (که باعث آزادی او از زندان شده بود) رساله‌های سیاسی نگاشت و در تلاش برای اتحاد دوباره انگلیس و اسکاتلند به مامور مخفی او بدل شد.
دفو در سالهای پایانی زندگی خود، به نوشتن داستانهای خیالی روی آورد. به طوریکه بصیرت او نسبت به طبیعت نوع بشر و پرداختن او به جزئیات واقع‌گرایانه، داستانهایش را حقیقی جلوه می‌داد. علاقه بسیار او به ماجراجویی و مسافرت‌های دوردست در کتاب «تاریخچه حقیقی» دزدان دریایی او و با آمیختن تخیلات به واقعیات تاریخی انعکاس یافته است. او در سال ۱۷۱۹ رمان رابینسون کروزوئه را به رشته تحریر در آورد. دفو آخرین رمانش را به نام رکسانا در سال ۱۷۲۴ نوشت و در ۲۴ آوریل ۱۷۳۱ در لندن درگذشت.
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
آپلود شده توسط:
shayann
shayann
1389/06/28

کتاب‌های مرتبط

دوقلوهای ناتنی
دوقلوهای ناتنی
4.7 امتیاز
از 6 رای
استخوان سخنگو
استخوان سخنگو
4.2 امتیاز
از 20 رای
Mother Goose in Prose
Mother Goose in Prose
5 امتیاز
از 3 رای
Strider
Strider
5 امتیاز
از 1 رای
داستان هایی برای بچه ها
داستان هایی برای بچه ها
4.4 امتیاز
از 35 رای
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی رابینسون کروزوئه

تعداد دیدگاه‌ها:
11
بچه که بودم با این کتاب حال می کردم و تخیلات خودم را گسترش می دادم جاهایی تو خیالم می رفتم و بازی میکردم حیف که بچه های الان همش پای کامپیوتر یا دستگاههای بازی پلی استیشن نشسته اند و تمام وقت خود را پای اینها می ریزند کودکی هم کودکی قدیم حتی با شاخه درختان در حیاط زورو بازی می کردیم و با راه پله های خانه مثل قطار می نشستیم و ادای کابوی هایی که در قطار گرفتار سرخپوستان می شدند در می آوردیم فرشهای قدیمی و دست بافت نقشه دایره ای شکل وسط داشتند ما بچه ها دور آن می چرخیدیم و هوار می کشیدیم که مثلا سرخپوست هستیم خلاصه کارهای چالب زیادی کردیم اما بچه های کوچک الان متاسفانه اصلا این بازی ها را ندارند مدام یا با موبایل هستند یا اینترنت یا پلی استیشن ;-);-);-)
[quote='barfin']میشه لطف کنید کنید کتاب کاملش رو بذارید؟؟ نسخه کاملشو باید از کجا گیر بیارم؟[/quote]
این کتاب به زبان انگلیسی کهن نوشته شده و ترجمه ی اون بسیار سخته.چیز هایی هم ک تابحال ترجمه شده درواقع برگردانی از نسخه ی ساده شده ی این اثر زیباست.البته یه سال پیش شنیدم ک یه نفر تصمیم گرفته هرجور شده این کتابو ب فارسی برگردونه. امیدوارم موفق شده باشه.
خیلی از منتقدان ادبی بر این باورند ک اولین رمان انگلیسی همین کتابه و بنابراین دنیل دفو رو اولین رمان نویس انگلیسی میدونن اما حقیقت امر اینه ک اولین رمان انگلیسی رو خانمی به نام "افرا بن " خیلی قبل تر از آقای دفو نوشته اما متاسفانه منتقدان محترم چون ایشون یه خانم بوده و داستانی ک نوشته راجع ب یه سیاه پوست اشراف زاده است کتابشونو ب عنوان اولین رمان ب زبان انگلیسی قبول ندارن.بعضی از منتقدان هم سعی کردن منصف باشن و ب اثر خانم بن ک "اورونوکو" نام داره اسم "ناولا" ک یه چیزی در مایه های همون رمان هست دادن.
"اورونوکو" داستان یه شاهزاده ی سیاه پوست به همین نامه و در اون برای اولین بار به عشق سیاهپوستان پرداخته شده و در واقع ب زبون ساده سیاهپوستان رو به عنوان انسان های آزاد_و نه برده سفید پوستان_معرفی کرده.
خوندن "اورونوکو"خالی از لطف نیست.البته نمیدونم ب فارسی ترجمه شده یا نه.
میشه لطف کنید کنید کتاب کاملش رو بذارید؟؟ نسخه کاملشو باید از کجا گیر بیارم؟
چرا نمی شه این کتابای خوبو گرفت؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!
:((
واقعا لذت بخش بود ماجرای خوبی داره و خواننش خسته کننده نیست
البته با کارتون هایی که دیدیم تا حدی فرق داره
موفق باشید
این کتاب جزء لیست 1001 کتابی که باید قبل از مرگ به پیشنهاد بیش از 20 نفر از منتقدین ادبی سایت آمازون خواند
منم عاشق اینجور داستانهام:x
جزیره گنج رو هم بزارید
تنک یو8-)
از اين داستانهاي جزيره مزيره اي خوشم مياد!
بچگی هام فکر کنم فیلمشو یه هفت هشت باری از تلویزیون دیدم!
رابینسون کروزوئه
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک